Jeg heter Per Richard Lier, bor i Leirsund i Skedsmo kommune.  Født i 1967.

Jeg begynte med utdannelsen ved Akselsons i Oslo i 1992. Jeg gikk ut i praksisår i 1995. Jeg avbrøt praksisåret etter et år. Jeg følte meg ikke helt klar til å bli Rosenterapeut den gangen.

Etter et intensivkurs i 2011 begynte jeg igjen mitt praksisår på et privat legesenter i Lillestrøm (Lillestrøm helseklinikk), men nå har jeg min praksis på Leirsund.

Jeg ble ferdig med praksisåret i begynnelsen av desember 2013 og er nå ferdig rosenterapeut.Jeg er medlem av norske rosenterapeuters forening.

 

Min opplevelse av en behandling med Marion                            27.02.2014

 

Jeg var så heldig at jeg fikk oppleve å få en behandling av Marion Rosen.

Det var på mitt første grunnkurs i 1992.

Med en gang hun la sine hender på meg kjente jeg kriblinger i hele kroppen.

Det kjentes ut som hver celle i kroppen ble berørt.

Denne behandlingen kjente jeg i kroppen i mange uker etterpå.

To uker etter behandlingen fikk jeg en opplevelse jeg ikke klarer å sette ord på. Det kjentes ut som det forløste mange spenninger og spenningene har ikke kommet tilbake siden.

Jeg vil prøve å forklare hva jeg opplevde.

Mens jeg vilte på gulvet kjente jeg plutselig en overveldende energi som strømmet gjennom kroppen min. Denne energien styrte musklene i kroppen uten at jeg gjorde noe. Kroppen min ble helt fordreid og jeg fikk en følelsen av at jeg ble en forkrøpplet gammel mann.Hendene mine ble så fordreid at jeg ikke forstår i etterkant at det kunne la seg gjøre.Ansiktet ble også fordreid så mye at jeg lignet en gammel mann. Det fikk jeg høre av min mor i etterkant som lettere sjokkert var til stede når dette skjedde.  Det kom også lyder som jeg ikke styrte selv. Jeg var ikke redd og kunne selv velge om jeg ville gå inn i opplevelsen eller ikke, så jeg følte at jeg alikevell hadde kontroll. Opplevelsen varte i ti minutter. Etterpå skalv jeg og det kjentes ut som mye kulde strømmet i kroppen. Så kom varmen og når jeg reiste meg opp føltes kroppen helt vektløs.

Vi snakker ikke så mye om tidligere liv i rosenmetoden, men dette føltes som en forløsning fra tidligere liv.

Det som er viktig i rosenmetoden er spenningene vi har med oss her og nå. Om det er fra tidligere liv eller dette livet spiller ingen rolle. Det som kommer opp blir tatt i mot uansett.

 

Etter denne opplevelsen hadde jeg ikke flere opplevelser av tidligere liv før i 2011 og etter det har de kommet på løpende bånd. Det har vært slitsomt smertefult spennende og veldig befriende. Disse opplevelsene kommer jeg til å skrive om ved en senere anledning som handler om frykten for å vise meg fram som en lysarbeider. Der jeg også har jobbet som healer i tidligere liv.Jeg har blitt tatt av kirke og styresmakter og blitt torturert og drept. Jeg tror det er mange som holder seg tilbake av samme årsak som meg og jeg tror det sitter langt inne i våre gener.

De aller fleste behandlingene handler om ting vi bærer med oss fra dette livet, men jeg har hatt mange behandlinger på klienter som har forløst traumer fra tidligere liv. Når det skjer har jeg ikke lov til å si at vi gir behandling med rosenmetoden, men at det blir en time med regresjonsterapi.